Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal · lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies

agenda
  1. Inici
  2. Noticies
  3. Els Càmpings de Tarragona acaben la temporada d’estiu amb dades satisfactòries
16
SETEMBRE
2015
NOTES DE PREMSA

Els Càmpings de Tarragona acaben la temporada d’estiu amb dades satisfactòries

Els Càmpings de Tarragona han posat fi a la temporada d’estiu registrant una ocupació superior a l’obtinguda l’any anterior. Concretament, enguany l’ocupació mitjana de juny, juliol i agost en els 55 càmpings que formen part de l’Associació ha estat del 63%, el que representa un punt percentual més que al 2014. Les dades positives d’aquesta temporada consoliden la nova campanya de comunicació que Càmpings de Tarragona va llençar la passada primavera i que sota l’eslògan ‘Unique Mediterranean Camping Destination’ busca emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de vacances i oci única al sud d’Europa.

 

Pel que fa la nacionalitat dels visitants, aquest any s’ha confirmat, de nou, l'augment del clients nacionals (que passen del 54 al 57% del total) i del francès, al temps que s’aprecia una lleugera davallada del client holandès. L’augment dels visitants francesos confirma les previsions de principi de temporada, segons havien recollit els estudis duts a terme per l’Agència Catalana de Turisme, que destacaven que els campistes del país veí buscaven per aquest any una destinació més propera. Tanmateix, destaca el fort augment de francesos als càmpings d'interior respecte a l’any anterior (del 36 al 43%) i també als situats Terres de l’Ebre (del 29 al 31%). La menor presència d’holandesos, en canvi, es deu bàsicament al bon clima que ha gaudit centre-Europa aquest estiu, un fet que, sumat al calendari escolar al país, ha significat una menor voluntat de desplaçament dels campistes.

 

La major presència de turistes de proximitat com ha suposat una reducció de l’estada mitjana als càmpings de la zona (de 5,3 a 4,3 nits).

 

Les previsions pel que queda de setembre són també positives, donada la creixent tendència de moltes famílies de reservar-se els primers dies d’aquest abans de l’inici del període escolar i la presència de dies festius a ciutats com Barcelona. I és que els Càmpings de Tarragona s’han consolidat, un any més, com el destí ideal pel públic familiar.

 

La passada primavera  Càmpings de Tarragona va llançar la seva nova campanya ‘Unique Mediterranean Camping Destination’, que té per objectiu emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de vacances i oci única al sud d’Europa per varies raons: única pel seu clima y la seva agradable temperatura de mar, única per la seva natura i el seu llegat cultural, cultura, única per la seva gastronomia i els seus vins i única per les seves possibilitats d’oci. I la combinació de tots aquests elements fan que Tarragona ofereixi una combinació única al Mediterrani per gaudir de les vacances. 

 

Más noticias

19 JUNY 2018

Aquesta temporada els càmpings de Tarragona inverteixen més de 20M

L'objectiu és seguir sorprenent els visitants amb un millor servei i novetats perquè tornin any rere any

Noves piscines, àrees infantils, bungalows, blocs de sanitaris, millores als accessos i zones comuns o la renovació de les zones de caravanes són les principals novetats

A la província de Tarragona actualment s'ofereixen unes 75.000 places en càmpings

ACTUALITAT

Propostes

Descobreix algunes de les propostes que t'ofereix el nostre destí: mar, muntanya, cultura, natura, gastronomia, vins, entreteniment ...