Profitez d’un été à Campings Tarragona plein d’activités pour les plus petits

Partager sur facebook
Facebook
Partager sur twitter
Twitter
Partager sur linkedin
LinkedIn

Si bien que vous voyagiez en camping-car ou si vous restiez dans une tente ou un bungalow, faire du camping est une façon différente de voyager qui vous permet d’entrer en contact avec la nature, de rencontrer de nouvelles personnes et de passer des vacances en vous faisant des amis. Faire du camping est une aventure qui plaît beaucoup les plus petits.

Aux Campings Tarragona, nous avons tout préparé avec les meilleurs campings familiaux de la Costa Daurada et des Terres de l’Ebre et avec beaucoup d’activités que les équipes d’animation ont préparées pour les plus petits de chez nous.

Le Miniclub sera le premier endroit où les petits voudront aller quand ils se lèveront de leur sommeil et d’où ils ne voudront plus partir! Ils pourront pratiquer différentes activités avec les animateurs et interagir avec d’autres enfants comme eux.

0C2A9988

Els més petits s’ho passaran en gran gaudint de les diferents activitats que els càmpings familiars ofereixen com: taller de xapes, ludoteca infantil, minigolf, festa de l’escuma, pintar cares, gimcanes, jocs tradicionals, activitats a la piscina, castells inflables, manualitats, i una infinitat d’activitats perquè s’ho passin en gran.

Molts dels nostres càmpings familiars han evolucionat tant que ja no només són un càmping sinó que són autèntics resorts vacacionals a primera línia del mar o entre muntanyes fascinants on podreu gaudir de múltiples activitats per a grans i petits. Així doncs, els càmpings familiars són una ocasió perfecta per gaudir del temps en el medi natural per crear vincles més forts, donant-nos moments únics i experiències conjuntes. Veniu i gaudiu dels càmpings familiars de la província de Tarragona!

Els Campings Tarragona són la millor opció per passar unes vacances on es combina la diversió amb el descans i amb un entorn amb moltes possibilitats. No us ho penseu més i veniu a descobrir les múltiples opcions de càmping amb nens, entreu al nostre web i trobeu el vostre càmping!

Mini club La Torre del Sol 2018-2

También te puede interesar

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *