Gaudeix d’un estiu a Campings Tarragona ple d’activitats per als més petits

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tant si viatgeu en autocaravana o us allotgeu en tenda o bungalou, anar de càmping és una forma diferent de viatjar que permet entrar en contacte amb la naturalesa, conèixer gent nova i gaudint d’unes vacances de desconnexió fent amics. Anar de càmping és una aventura que entusiasma als més petits.

A Campings Tarragona ho tenim tot preparat amb els millors càmpings familiars de tota la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i amb un bon munt d’activitats que els equips d’animació han preparat per als més petits de casa

El Miniclub serà al primer lloc on voldran anar els més petits quan s’aixequin de dormir i d’on no voldran sortir! Podran gaudir de les diferents activitats en companyia dels animadors i on podran interactuar amb més nens com ells.

0C2A9988

Els més petits s’ho passaran en gran gaudint de les diferents activitats que els càmpings familiars ofereixen com: taller de xapes, ludoteca infantil, minigolf, festa de l’escuma, pintar cares, gimcanes, jocs tradicionals, activitats a la piscina, castells inflables, manualitats, i una infinitat d’activitats perquè s’ho passin en gran.

Molts dels nostres càmpings familiars han evolucionat tant que ja no només són un càmping sinó que són autèntics resorts vacacionals a primera línia del mar o entre muntanyes fascinants on podreu gaudir de múltiples activitats per a grans i petits. Així doncs, els càmpings familiars són una ocasió perfecta per gaudir del temps en el medi natural per crear vincles més forts, donant-nos moments únics i experiències conjuntes. Veniu i gaudiu dels càmpings familiars de la província de Tarragona!

Els Campings Tarragona són la millor opció per passar unes vacances on es combina la diversió amb el descans i amb un entorn amb moltes possibilitats. No us ho penseu més i veniu a descobrir les múltiples opcions de càmping amb nens, entreu al nostre web i trobeu el vostre càmping!

Mini club La Torre del Sol 2018-2

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *