Guanya una escapada al càmping!

Càmping Montsant Park, Mucho Camping i Càmpings Tarragona et convidem a un cap de setmana al càmping Montsant Park i un val de 50 € en productes per a gaudir del càmping!
Per participar en el sorteig hauràs participar en aquest concurs a Facebook. Què has de fer? Comentar la publicació del concurs que trobaràs a la pàgina de Facebook de Càmpings Tarragona i etiquetar (amb la @ el nom i cognoms a Facebook) de la persona amb qui aniries al càmping. No t’oblidis l’etiqueta #iriadecampingcon. I recorda que per participar has de ser seguidor de les fanpage de Facebook de Càmpings Tarragona, Mucho Camping i Càmping Montsant Park!
Fins quan durarà el concurs? Pots comentar la publicació fins el proper 31 de maig. El nom del guanyador / a del concurs s’escollirà amb el sorteig dels comentaris que apareguin a la pàgina de Facebook de l’Associació de Càmpings de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El guanyador / a aconseguirà un cap de setmana al Càmping Montsant Park, que consistirà en una estada de cap de setmana en bungalow per a un màxim de quatre persones o quatre nits en parcel·la per a un màxim de quatre persones i amb connexió a llum. L’estada serà vàlida en temporada baixa del 2016, segons el calendari del càmping i subjecte a disponibilitatEl val de 50 € serà per comprar productes per al càmping a la web de www.muchocamping.com.
Gaudeix de la primavera amb Campings Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mucho Camping i Càmping Montsant Park 😉

El guanyador disposarà de 4 dies hàbils per acceptar el premi. En cas contrari es realitzarà un nou sorteig.

You may also like

Leave a comment