Platges per mascotes a Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Si estàs pensant en gaudir uns dies de la naturalesa i l’aire lliure per escapar de l’estrès del dia a dia amb la teva família, mascota inclosa, compta amb ella per a aquest pla. Els Càmpings Tarragona donen la benvinguda als animals de companyia i, us esperen per a gaudir en família d’unes vacances perfectes.

 

Dog sleep in the summer garden and enjoy hammock.

Quan un càmping estima als animals, es nota. Càmpings de costa, a primera línia del mar i, de muntanya entre gorgs, barrancs i valls. Diferents i variats, amb múltiples opcions per gaudir d’unes grans vacances, amb un element en comú: són tan ideals que mereixen unes vacances amb les nostres mascotes i si a més ens podem relaxar i gaudir de l’entorn natural, de ben segur que seran unes vacances que recordarem tota la vida.

A més de ser divertit, anar de càmping és una experiència que està a l’abast de tots. I quan diem tots també tenim en compte als nostres companys de vida: les nostres benvolgudes mascotes.

Als Càmpings Tarragona hem estat treballant perquè la teva experiència amb la teva mascota sigui perfecta. Hi ha càmpings que han creat espais per a gossos, uns altres que tenen piscina especial on es poden refrescar en els dies més calorosos, fins i tot, hi ha parcs per a ells!

Si t’emociona pensar-ho imagina’t viure-ho!

Pet Friendly Camping & Resort Sangulí SalouFoto: Camping & Resort Sangulí Salou

Deixem el post on tenim detalladament els càmpings que pots gaudir de tota la família al complet, incluida la teva mascota. Teniu una gran varietat per escollir: desde bungalow o parceles.

Post dels campings amb animals de compañía. 

Platges per mascotes a Tarragona

Però, això no s’acaba aquí. A la província de Tarragona podreu gaudir de les platges més mediterrànies, amb aigües cristal·lines i arenes daurades, on els gossos són benvinguts. 

La platjola en Alcanar

Platja verge amb més de 300 metres de longitud i 15m d’ample. És un lloc perfecte per als amants dels dies de platja amb els nostres animals de companyia, oberta a tots els gossos i als seus propietaris.

Desembocadura de la Riera de Alforja en Cambrils

Una platja perfecta per gaudir dels dies més calorosos de l’estiu en el cor de Cambrils. És un lloc segur on els gossos podran jugar, córrer i banyar-se en les aigües tranquil·les del Mediterrani.

Cala Bon Caponet en l’Ametlla de Mar

Caleta idíl·lica on gaudir d’un entorn verge amb els nostres animals de companyia. De sorra fina i d’aigües cristal·lines i poc profundes ens permet un dia de platja amb les nostres mascotes.

Bassa de l’Arena en el Delta del Ebro

Platja verge típica del Delta de l’Ebre. Destaca per la seva gran longitud, aigües poc profundes i cristal·lines. És un lloc ideal per gaudir en família d’un dia de platja.

Playa de la Punta del Riu a Mont-roig del Camp

Amb una longitud de 100 m i un ample mitjà de 80 m, és una platja sorra fina i aigües tranquil·les, on es poden practicar tot tipus d’esports i on les nostres mascotes són benvingudes.

 

young female with retriever dog playing on the beach during sunset or sunrise

 

Aquestes vacances gaudeix amb tota la teva família i descobreix els Càmpings Tarragona. Entra a la nostra pàgina web i enamora’t del teu establiment ideal per a unes vacances perfectes.

Bones vacances, bup bup!

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *