El càmping està de moda: Descobreix el Glamping a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Els últims anys, el món del càmping s’ha sofisticat fins a convertir-se en tendència. Ha quedat enrere la imatge del càmping tradicional per esdevenir autèntics ressorts vacacionals que s’orienten a públics segmentats – famílies, amants del mar o la muntanya…-. Per als més trendy, el glampling és la opció perfecta. El glamping és el càmping més glamurós, una escapada de luxe en mig de la natura.

A Campings Tarragona podreu gaudir d’aquesta experiència inoblidable en allotjaments de somni com caravanes vintage, villes, tendes safari, cabanyes o tipis. Unes vacances en els nostres càmpings us permetran gaudir de la naturalesa i de les activitats més excitants en un allotjament que uneix el confort amb el luxe.

VICTORIA _CG_SDB_EXT_JOUR_9

El glamping és una de les apostes de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Per aquesta raó, hem preparat un estand molt especial a la fira BTravel, el Saló del Turisme de Barcelona, on podreu conèixer les grans possibilitats d’aquesta nova tendència en el món del càmping.

You may also like

Leave a comment