Triomfa aquesta Setmana Santa amb unes vacances de càmping en família

Aquest any menja’t la mona de Pasqua de càmping, perquè mola més!

Sabem que als nens els agrada anar de vacances, els agrada córrer, els agrada saltar, els agrada fer nous amics, els agrada comptar les estrelles, els agrada jugar a la pilota… en resum, que anar de càmping és el teu pla perfecte. Així que, ha arribat el moment de fer la maleta i trobar el teu càmping ideal.

Read More

Platges per anar amb gossos a Tarragona

Gaudeix de les teves vacances a Càmpings Tarragona i refresca’t a les nostres platges amb la teva mascota!

 

La primavera ha arribat a Càmpings Tarragona omplint de flors i colors tots els nostres racons. Els càmpings ja estan a punt d’obrir les seves portes a la temporada 2019 i ja només queda programar una escapada.

 

Read More

La màgia del Nadal arriba als Campings Tarragona

Ja arriba el Nadal i a Càmpings Tarragona ho tenim tot preparat perquè passeu amb la vostra família unes vacances úniques.

 

El Nadal és una època que agrada a les famílies. Ens uneix, ens emociona, ens il·lusiona i ens transporta a la nostra infància, i quina millor manera de celebrar-ho que amb una escapada de càmping. Perquè anar de càmping mola i per Nadal encara mola més!

Read More

Anar de càmping, una experiència plena

Estàs pensant a fer una escapada per desconnectar i connectar amb l’entorn, la naturalesa, la llibertat i fugir de l’estrès?

Anar de càmping és una opció de vacances que s’adapta a tots els estils i a totes les formes de viatjar, que et permet entrar en contacte amb la natura, fugir de l’estrès, tenir la sensació de llibertat i descobrir un món amb moltes possibilitats.

Read More