De càmping en família sota les estrelles

Les vacances van ser inventades per desconnectar d’allò que fem cada dia i trencar amb la rutina. Llavors… per què no ho fem? Per honrar aquest sagrat període de descans i recàrrega de piles, us proposem fer alguna cosa diferent aquest estiu: anar de càmping en família sota les estrelles.
Tenim la sort que els Perseids o pluja d’estels siguin a l’estiu i el millor lloc per gaudir-les és, sens dubte, des d’un càmping. Aquest entorn ens brinda l’oportunitat de viure una experiència màgica en família i gaudir d’un moment únic.

Read More

Gaudeix d’un estiu de bandera blava als Càmpings Tarragona

Cada vegada són més les famílies que trien gaudir de les seves vacances al costat de la naturalesa, lluny d’aglomeracions urbanes on poder sentir la tranquil·litat d’estar envoltat d’arbres, muntanyes o a primera línia del mar. Una de les millors opcions és escollir un càmping en família, una modalitat que encanta a tots. Entre les millors destinacions de càmping, es troba la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, per diverses raons.

Read More

Comença l’estiu de forma original i passa la revetlla de Sant Joan en un càmping en família

Amants dels càmpings, de la naturalesa, de les vacances, del sol i de la platja, tenim una gran notícia per tots vosaltres: L’ESTIU JA ESTÀ AQUÍ!
I que millor que començar aquesta estació de nits més curtes i dies més llargs, que tenint unes vacances en família passant la nit més màgica de l’estiu, la nit de Sant Joan, a primera línia de mar o en un entorn natural meravellós.

Read More

El càmping està de moda: Descobreix el Glamping a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Els últims anys, el món del càmping s’ha sofisticat fins a convertir-se en tendència. Ha quedat enrere la imatge del càmping tradicional per esdevenir autèntics ressorts vacacionals que s’orienten a públics segmentats – famílies, amants del mar o la muntanya…-. Per als més trendy, el glampling és la opció perfecta. El glamping és el càmping més glamurós, una escapada de luxe en mig de la natura.

Read More

Raons per anar de càmping a Setmana Santa

Les vacances de Setmana Santa són el moment perfecte per fer una pausa i gaudir de la naturalesa. Arriba la primavera, el paisatge floreix i les bones temperatures acompanyen a fer una escapada. En aquestes dates, el càmping és l’opció perfecta per estar en contacte amb la natura, realitzar activitats a l’aire lliure i passar un bon temps amb els nostres. Algunes de les raons per gaudir d’aquests dies en un càmping de Campings Tarragona:

Read More